FORMACION 2

adrizalia consultora realitza formació des de la seva creació mitjançant modalitat reglada i formació in company reglada

Des de 2011 col·labora amb el Màster en Sypply Chain Management de l’Escola d’Administració d’Empreses (EAE) en les modalitats Full time i Part time (Week End), sent aquest Màster el segon millor d’Espanya en la seva modalitat. Des de 2012 participa en el Màster d’Operacions de la onlines Business School (OBS) sent un dels més prestigiosos en aquesta modalitat en línia a nivell mundial.

Aquest 2016 ha participat en el Màster en Supply Chain Management a la nova modalitat Blended que es realitzava per primera vegada obtenint una excel·lent valoració. in company Des de 2012 adrizalia consultora realitza formacions in company del programari de gestió empresarial aonSolutions

L’any passat es van iniciar les formacions sobre la Llei Orgànica de Protecció de Dades i la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic.

Aquest 2016 adrizalia consultora inicia una nova col·laboració amb l’empresa Serviconsulting per oferir cursos específics en l’INKEMIA IUCT Group.

La formació, per desgràcia, continua sent un dels principals dèficits de les empreses d’aquest país. Moltes vegades l’absència de plans de formació específics, la por per part dels empresaris a que no “serveixi per a res” i la falta d’interès d’alguns empleats fa que els plans de formació es quedin en un calaix acumulant pols. Des adrizalia proposem fer partícips als empleats des del primer moment aconseguint una dedicació activa, des de fórmules “in company” a fórmules online en funció de les necessitats de cada organització i de cada empleat.

Aquests són alguns dels nostres clients:

LOGOS NUEVA FORMACION