Consultoria i Implantació

FORMACION3

Avui en dia la situació de moltes petites i mitjanes empreses de Catalunya requereix de l’assessorament extern de cara a establir processos eficients, prioritats, àrees de millora i sobretot estratègies sòlides de creixement a mig i llarg termini.

Com gestionar el canvi, el creixement comercial, la modernització digital , endreçar l’estoc, planificar la nostra cadena de subministrament, establir indicadors d’activitat eficients, implantació de sistemes de suport a la decisió, LOPD etc són àrees ón podem ajudar-vos.

 

Els nostres consultors resolen les teves necessitats en varies fases:

 • Escolta. Atendre i entendre les teves necessitats.
 • Anàlisi. Conèixer els processos de la teva empresa i modelar-los el més fidelment possible. Dissenyant les eines adients de millora continua
 • Parlar. Explicar el que els nostres mètodes i solucions podem fer pel teu negoci en quin timming i condicions.
 • Parametritzar. Confeccionar el millor plà d’inplantació, el guant a mida que modeli el teu negoci i resolgui les problemàtiques  de gestió optimitzant el teu compte d’explotació.
 • Aprendre. Cada cas es diferent, i de cada client aprenem per a millorar la nostra manera de fer.
 • Col.laborar. Participar en la implantació i recollir de primera mà el feed back del client.

Dintre de les àrees d’implantació realitzem les següents accions:

 • Configuració de l´aplicatiu, comptes de correu, àmbits, perfils, auditoria, rols, taulas principals.
 • Personalizació amb la imatge coporativa i dades del client
 • Integració  amb eines de google, microsoft, arsys, etc.
 • Migració de dades, preparació de fitxers i càrrega dels mateixos a l’aplicatiu
 • Formació en les solucions i seguiment

Formació

FORMACION 2

adrizalia consultora realitza formació des de la seva creació mitjançant modalitat reglada i formació in company reglada

Des de 2011 col·labora amb el Màster en Sypply Chain Management de l’Escola d’Administració d’Empreses (EAE) en les modalitats Full time i Part time (Week End), sent aquest Màster el segon millor d’Espanya en la seva modalitat. Des de 2012 participa en el Màster d’Operacions de la onlines Business School (OBS) sent un dels més prestigiosos en aquesta modalitat en línia a nivell mundial.

Aquest 2016 ha participat en el Màster en Supply Chain Management a la nova modalitat Blended que es realitzava per primera vegada obtenint una excel·lent valoració. in company Des de 2012 adrizalia consultora realitza formacions in company del programari de gestió empresarial aonSolutions

L’any passat es van iniciar les formacions sobre la Llei Orgànica de Protecció de Dades i la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic.

Aquest 2016 adrizalia consultora inicia una nova col·laboració amb l’empresa Serviconsulting per oferir cursos específics en l’INKEMIA IUCT Group.

La formació, per desgràcia, continua sent un dels principals dèficits de les empreses d’aquest país. Moltes vegades l’absència de plans de formació específics, la por per part dels empresaris a que no “serveixi per a res” i la falta d’interès d’alguns empleats fa que els plans de formació es quedin en un calaix acumulant pols. Des adrizalia proposem fer partícips als empleats des del primer moment aconseguint una dedicació activa, des de fórmules “in company” a fórmules online en funció de les necessitats de cada organització i de cada empleat.

Aquests són alguns dels nostres clients:

 

LOGOS NUEVA FORMACION